Databases in het installatiepakket updaten

Het installatiepakket bevat antivirusdatabases uit de Administration Server-opslagplaats die up-to-date zijn wanneer het installatiepakket wordt gemaakt. Nadat het installatiepakket is gemaakt, kunt u de antivirusdatabases in het installatiepakket updaten. Zo verbruikt u minder verkeer wanneer u de antivirusdatabases updatet nadat u Kaspersky Endpoint Security hebt geïnstalleerd.

Voor het updaten van de antivirusdatabases in de Administration Server-opslagplaats gebruikt u de taak Updates downloaden naar de Administration Server-opslagplaats van de Administration Server. Voor meer informatie over het updaten van de antivirusdatabases in het Administration Server-archief raadpleegt u de Help van Kaspersky Security Center.

U kunt de databases in het installatiepakket alleen updaten in de Beheerconsole en Webconsole van Kaspersky Security Center. Het is niet mogelijk om de databases in het installatiepakket te updaten in Kaspersky Security Center Cloud Console.

De antivirusdatabases in het installatiepakket bijwerken via de Beheerconsole (MMC)

Antivirusdatabases in een installatiepakket updaten via de Webconsole